Header Graphic

Studio 'C'    Burgemeester v. Raaijstraat 15    5437  BC    Beers (nb)    tel: 0623834807    bgg; 0485320097     info@studioc.nl

 

dressuur: muziekkeuze


Ieder paard en iedere ruiter zijn anders. Een kür op muziek is dus altijd maatwerk. Niet alleen wat betreft de choreografie, maar zeker ook de muziekkeuze en de samenstelling. Dit laatste is een belangrijk onderdeel waar je goed over na moet denken. Zo is niet alle muziek geschikt voor een kür, maar kan ook de maatvoering van een door jouw uitgekozen stuk niet passen bij de gang van het paard. De verschillende onderdelen moeten wel op elkaar aansluiten in genre en sfeer. Zo wordt jouw kür een geheel dat naadloos aansluit bij jou en jouw paard.

Bij het maken van de muziekkeuze kan Studio ‘C’ je bijstaan. Wij kunnen je adviseren, maar je kunt de keuze ook geheel aan ons overlaten. Wij hebben de ervaring om een stijl te kiezen die bij jou en jouw paard past! Natuurlijk worden al onze keuzes eerst aan jou voorgelegd.

Om tot een goed product te komen, moeten we eerst de door jou te rijden kür op videoband, CD of DVD ontvangen. Als we de beelden hebben bekeken, gaan we aan de slag met de muziek en zoeken bij elke gang een stukje muziek dat overeenkomt met het tempo van jouw paard. Daarna passen we de muziek zo aan dat bij iedere oefening een accent in de muziek zit, zodat je kunt horen wanneer een oefening start of eindigt. Deze stukjes worden dan onder de videofilm gezet en kan middels een speciale toegangscode op onze website bekeken of gedownload worden. Mochten er dingen zijn die je anders wilt, dan kunnen die desgewenst nog aangepast worden.

Als je het met de muziek eens bent en alles past helemaal zoals je bedoeld had, maken wij er een definitieve versie van die je dan op CD en DVD krijgt. De kür wordt jouw eigendom. Niemand zal met de zelfde muzieksamenstelling rijden. Studio ‘C’ bewaart de kür en video, zodat er altijd een extra exemplaar besteld kan worden.

Maar kom vooral eens langs in onze studio om te zien hoe een kür gestalte krijgt. We leggen je graag uit hoe wij werken.

SonicStudio

NoNoise1     NoNoise2

Media100

AfterEffects

BorisFX

Edius

RedGiant

Waves

Audition