Header Graphic

Studio 'C'    Burgemeester v. Raaijstraat 15    5437  BC    Beers (nb)    tel: 0623834807    bgg; 0485320097     info@studioc.nl

 

dressuur: werkwijze

Stap 1

Wij hebben een goede video-opname nodig. Het liefst rustig gefilmd vanaf de A-C lijn. Het paard moet volledig te zien zijn. Gefilmd vanaf een te grote afstand maakt dat de overgangen niet goed te zien zijn. Is er te dichtbij gefilmd, dan is de positie in de bak niet duidelijk. Vervolgens geef je aan wat jouw muziekvoorkeur is. Welke artiest of stijl, of misschien zelfs welk nummer of gedeelte. Samen kijken we of de door jouw gekozen muziek past, of passend kan worden gemaakt. Heb je geen uitgesproken voorkeur dan kan Studio ‘C’ je bijstaan. Wij kunnen je adviseren, maar je kunt de keuze ook geheel aan ons over laten. Als zowel het ritme van de muziek als uitstraling van het paard bij elkaar passen, gaan we over naar stap 2.

Stap 2

We gaan aan de slag met de muziek en zoeken bij elke gang een stuk muziek dat overeenkomt met het takt van jouw paard. Daarna passen we de muziek zo aan dat er bij elke oefening een accent zit, zodat je hoort wanneer je een bepaalde oefening moet starten of beëindigen. Deze accenten worden zoveel mogelijk op de letters gelegd. Er wordt een ander gedeelte uit hetzelfde muziekstuk genomen om een tempowisseling of oefening te ondersteunen.

Stap 3

Vervolgens monteren wij de muziek onder de aangeleverde video en kun je deze bekijken op onze speciale download-pagina. Hiervoor krijg je een persoonlijke toegangscode. Niemand anders kan de kür horen of zien. Ben je tevreden met wat je hoort en ziet, dan gaan we verder met stap 4. Zijn er toch nog twijfels, dan gaan we in overleg bekijken wat er gewijzigd kan worden.

Stap 4

Nadat jij de productie hebt goedgekeurd, krijg je van ons het volgende geleverd: 1x kür op CD-Audio en 1x kür op DVD-Video.

Het hele proces van video-opname tot aan het eindproduct duurt ongeveer 2 weken. In goed overleg kan dit korter, maar een spoedklus zal extra kosten met zich meebrengen.

SonicStudio

NoNoise1     NoNoise2

Media100

AfterEffects

BorisFX

Edius

RedGiant

Waves

Audition